Ara

374 nolu seminerde listede adı bulunan tüm öğretmenlerimize ilanen duyurulur.Mazaretsiz olarak kursa katılalım

Ara

Osmaniye 1 Nolu Tipi CİK te  açılacak olan bilgisayar işletmenliği kursuna başvurular devam ediyor.İlanen duyurulur.

Ara

SayHöyük Köyümüzde Elif Ba Kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen vatandaşların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmelri önemle rica olunur.

Ara

İmam Hatip Orta Okulunda açılacak olan satranç kursu yarın saat 09:00 da imam Hatip Ortaokulunda başlıyor.Tüm Kursiyerlerimize ilanen duyurulur.

Ara

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde öğretmenlere yönelik olarak proje semineri verilecektir.Seminerde adı yazılı olan öğretmenlerin katılması önemle rica olunur.

Ara

Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz İbrahim KIZIL EPALE Ulusal Çalıştay dönüşü tekrardan görevine başlamıştır.Tüm Çalışanlarımıza ilanen duyurulur.

Ara

Web sayfasının  Panel bölümünün içerik kısmına sıkça sorulan sorular butonu eklenmiştir.İlanen duyurulur.

Ara

Tüysüz Şehit Bekir EVİRGEN İlkokulunda Osmaniye yöresi halk oyunları kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen öğrencilerimizin Okul Müdürlüğüne müracaat etmeleri önmele rica olunur.

Ara

Tepe Mahallesinde açtığımız yoğunlaştırılmış okuma yazma kursumuz başlamıştır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze müracaat etmelri önemle rica olunur.

Ara

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce planlanan ofis programları kursumuz bugün saat 15:00 da merkez binamızda başlıyor.Tüm Kursiyerlerimize ilanen duyurulur.

TOPRAKKALE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Ara

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce Atatürk İlkokulunda açtığımız atletizm kursumuz bugün başlamıştır.Tüm kursiyerlerimize ilanen duyulur.

Kas

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce açılan düz makineci kursumuz başlamıştır.Tüm Kursiyerlerimize ilanen duyurulur.

Kas

Halk Eğitimi Merkezi  Müdürlüğümüzce hYolbulan Baştuğ Mesleki ve Anadolu Lisesinde metal şekillendirme kursumuz başlamıştır.Tüm kursiyerlerimize işanen duyurulur.

TOPRAKKALE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ