Ock

MüdürlüğümüzceTüysüz Beldemizde Giyim Teknolojileri alanında kurs açaılacaktır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze müracaat etmeleri önmele rica olunur.

Ock

Müdürlüğümüzce İlçemiz Dağıstan Mahallesinde Giyim Teknolojileri alanında kurs açaılacaktır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze müracaat etmeleri önmele rica olunur.

Ock

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce SATRANÇ  kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmelri öbnemle rica olunur.

Ock

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce ofis programları kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmelri öbnemle rica olunur.

Ock

İlçemiz Çamlıkevler Mahallesinde giyim teknolojileri alanında kurs açılacaktır.Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Müracaat etmelri önemle rica olunur.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı e-okul giriş ekranını yeniledi. Bakanlık tarafından Yenilenen tasarımımız ile artık e-okul mobil uyumlu çok daha özgün ve yenilikçi bir görünüme sahip. duyurusu yapıldı.

Ock

Osmaniye 1 Nolu Tipi CİK te açılan bilgisayar işletmenliği kursumuz başlamıştır.Tüm Kursiyerlere ilanen duyurulur.

Ock

Merkez binamızda satranç kursu açılacaktır.Son müracaatlar 03.01.2020 tarihidir.Kursa katılmak isteyenlerin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmelri önemle rica olunur.

Ara

Halk Eğitimi merkeezi Müdürlüğümüzde devam eden proje semineri sona erdi.Eğitimcimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Ara

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde çalışan Saç yapım ve Güzellik usta öğreticileri tarafından okullarımızda öğrencilerin saç yapım ve bakımı yapılacaktır.Bugün ilk olarak Atatürk İlkokulunda başlayacaktır.İlanen duyurulur.

Ara

Halk Eğitimi Merlkezi Müdürlüğümüzde çalışan saç yapım ve bakımı kursu usta öğreticler tarafından okullarımızda öğrencilerimizin saç yapımı ve bakımı yapılacak olup.İlk önce Atatürk İlkokulundan başlanacak olup bu kampanyada görev alan usta öğreticilerimizin saat 09:00 da okulda hazır bulunmaları önemle rica olunur.

Ara

Toprakkalenin kurtuluşunun 98.yıl dönümünde gösteri yapacak işaret dili kursu usta öğreticimiz ve kursiyerlerinin hazır bulunması önemle rica olunur.

Ara

Anadolu Üniversitesi tarafından 18-19 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2019-2020 Öğretim Yılı Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavı görev talepleri açılmıştır. Sınavda görev almak isteyenler, 02 Ocak 2020 tarihine kadar AUGİS sistemi üzerinden görev talebinde bulunabilirler.Tüm öğretmenlerimize ilanen duyurulur

Görev Tercihleri için tıklayın.