OSMANİYE / TOPRAKKALE - Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi

Etiket Sonuçları: Toprakkale MEM.Osmaniye Mem .Milli Eğitim Bakanlığı

Ock

Giyim kursumuzun yeni dikimleri kursiyer ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Minik kursiyerlerimize maskelerini takarken

Ock

Sazlık İlkokulu oyun odası kursumuzun bugünkü etkinliği ugur böceği

Ock

''Okullar Ne Zaman Açılacak? Hangi Sınıflar 15 Şubat'ta Yüz Yüze Eğitime Başlayacak?'' sorusuna da yanıt verdi.

Ock

Okuma Yazma Kursumuz hafta sonuda pandemi tedbirleri alınarak deavm ediyor.

Ock

Atıcılık Kursu kursiyerlerimiz ülkemizde düzenlenecek yarışmalara hazırlanıyorlar Başarılar dileriz

Ock

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: "Gençlere bakarken bakan olmanın aklıma bile gelmediği o yaşlarımın anıları canlandı. Gördüm ki Taş Mektep'te seneler, suretler değişiyor ama o kurumsal duruş, köklü gelenekler ve aidiyet duygusu değişmiyor"

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlatılan Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamındaki okullarda görev alan öğretmenlere ölçme ve değerlendirme eğitimi verilmeye başlandı.

Ock

Epoksi Kişisel Gelişim Kursumuzda üretilen saat kursiyer ve usta öğretcimizi kutluyoruz

Tüm Kursiyerlerimize ilanen Duyurulur

Ock

İlçemiz İmam Hatip Ortaokulunda açılan Folklor kursumuz kaldığı yerden devam ediyor.Tüm kursiyerlerimizi bekliyoruz.

TOPRAKKALE HALK EĞİTİM mERKEZİ mÜDÜRLÜĞÜ

Ock

Pandemide ara verilen zeka oyunları kursumuz tekrardan imam Hatip Ortaokulunda başladı.Tüm Kursiyerlerimize ilanen duyurulur.

Tüm Paydaşlarımıza İlanen Duyurulur

Ock

Çocuk Oyun odası kursu kursiyerleri ve usta öğretcisinin sarı renk etkinliği

İlçe Milli Eğitim de yardımcı hizmetli olarak çalışanlara maske dağımtımı