Şbt

Halen örgün eğitimde e-Okulda aktif olarak kayıtlı olan öğrencilerin e okul sistemi üzerinden dönem atlatma işlemlerinin 4-6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacağından, söz konusu öğrencilerden Açık Öğretim Lisesine geçiş yapmak isteyenlerin yeni kayıt iş ve işlemleri 07 Şubat 2022 - 11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Halk eğitimi merkezi müdürlükleri ve yüz yüze eğitim kurumlarında yoğunluk oluşmaması adına, kayıtlar tüm öğrenciler için 11 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Son tarih 4 Şubat 2022

İlanen Duyurulur

İlanen Duyurulur

Ock

İçişleri Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızın afet öncesinde, afet anında ve afet sonrasındaki ihtiyaçların tek uygulamada karşılanması amacıyla "AFAD Acil Mobil uygulaması" geliştirildiği ve IOS / Android kullanıcılarının yararlanabileceği uygulamanın APP Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Ock

Anadolu Üniversitesi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 2021-2022 Güz Yarıyılı Dönem Sonu Sınav sonuçları açıklandı!

Paydaşlarımıza ilanen duyurulur

Tüm Paydaşlara ilanen duyurulur