Kas

Şehit Sedat YILDIZ İlkokulu Sulu Boya Resim l kursumuz devam etmekte olup tüm öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Kas

Atatürk İlkokulu İşaret Dili  kursumuz devam etmekte olup tüm öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Kas

Atatürk İlkokulu voleybol kursumuz devam etmekte olup tüm öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Kas

Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Giyim kursumuz devam etmekte olup tüm vatandaslarimizi kurslarımız bekliyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Ekm

Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Çocuk oyun Odası Kursu Cumhuriyet Bayramı Etkinliği. HERKES İÇİN EĞİTİM

Ekm

Kaymakamımız Sayın Ali İhsan SELİMOĞLU Başkanlığında İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Usta Öğreticiler ile Gençlik Merkezi toplantı salonunda ADEM (Aile Destek Merkezleri) toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam SELİMOĞLU'nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş SAĞLAM, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat AKYILDIZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet UYDURAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatih EVİN, Halk Eğitim Merkezi Müdürüİbrahim KIZIL ve kursiyerler katıldı. Düzenlenen toplantıda; kadınlarımızın ADEM koordinesinde kurulacak kooperatifler bünyesinde yeni iş alanı ve istihdamı sağlanarak sosyal hayata daha etkin katılmaları için açılması planlanan kurslarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Ekm

Il Miilli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesindeki proje Kapsamında ilimize gelen misafirler ilçemizde bulunan STEM Merkezini ziyaret ederek merkez hakkında bilgi sahibi oldular .Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Müdürlüğümüzce açılan giyim kurslarımızdan yeni ürünler elde edilmeye başlandı.Kursiyer ve öğretmen ve ussta öğreticilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.HER ZAMAN HER YERDE HERKES İÇİN EĞİTİM

Ekm

AILE SOSYAL POLITIKALARIL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERI KURUMUMUZDA EGITIM VERDI.EMEGI GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERIZ.

Ekm

Büyük Tüysüz Köy Yaşam Merkezimizde Açılan Sürü Yönetim Elemanı Kursumuz.Emegi geçen herkese Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak teşekkür eder başarılar dileriz. HERKES İÇİN EĞİTİM

Ekm

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Ekim ayı değerlendirme toplantısı Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Kaynar başkanlığında, Sumbas Halk Eğitimi Merkezinde yapıldı.

Ekm

İlçemiz Şehit Mahmut AVA Orta Okulunda açılan işaret dili kursumuz devam etmekte olup tüm öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz.

Ekm

Merkez Binamızda açılan bilgisayar işletmenliği kursumuz devam etmekte olup tüm vatandaşalrımızzı kursumuza bekliyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Ekm

Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü binamızda açılan çocuk oyun odası kursumuz devam etmekte olup,tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza beklşeyiyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Ekm

Kurslarımız devam etmekte olup tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.